Az alábbi menüben igyekszünk minden felmerülő kérdésre választ adni. Amennyiben nem találod azt, amit kerestél, úgy vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

A girl should be two things: classy and fabulous. I am convinced that there can be luxury in simplicity. I wanted to dress the woman who lives and works, not the woman in a painting. It’s hard to balance everything. It’s always challenging. My relationships with producers or photographers – these are relationships that took years. I can’t get sucked into that celebrity thing, because I think it’s just crass. My aim is to make the poor look rich.

MENNYI IDŐ ALATT KERÜLNEK KISZÁLLÍTÁSRE A TERMÉKEK?

Készleten lévő termékek esetében a rendelés beérkezését követően 3-5 munkanapon belül kapod kézhez a csomagodat.

HOGYAN TUDOK MEGBIZONYOSODNI RÓLA, HOGY HELYESEN ADTAM-E FEL A RENDELÉSEM?

Amennyiben ellenőrizni szeretnéd, hogy helyesen adtad-e fel a rendelésedet, akkor azt a webshopunk által kiküldött rendelési visszaigazolásban tudod megtenni. A másik lehetőség, hogyha bejelentkezel a felhasználói fiókodba az e-mail címeddel és jelszavaddal, majd a Rendeléseim menüre kattintassz. Amennyiben hibát találtad a feladott rendelésedben, úgy keresd fel Ügyfélszálgatunkat telefonos, vagy e-mailes elérhetőségeink egyikén.

HOGYAN KELL TERMÉKET VISSZAKÜLDENI?

A sikeres termék visszaküldéshez és az ügyintézés meggyorsítása érdekében, kérjük, hogy kövesd az alábbi pontokat a termék visszaküldésének előkészítésére.Csomagold alaposan be a terméket. Ha a termék visszaküldés azért történik, mert nem nyerte el a tetszésedet, akkor kérünk, hogy az eredeti gyári csomagolásban küld vissza nekünk. A vásárló felel az áru esetleges értékcsökkenéséért, a mybrands.hu üzletszabályzatával és a hatályos jogszabályokkal egyetértésben.(A cipős doboz a termék részét képezi és nem csomagoló anyag!) Fehérneműt és zoknit higiénia okok miatt nem áll módunkban cserélni, méret probléma esetén se!Tedd mellé a visszaküldési űrlapot. Amennyiben elvesztetted, innen tudod ismét letölteni.Zárd le a csomagot biztonságosan.A terméket posta úton, vagy személyesen is visszaküldheted nekünk. A csomagot a következő címre tudod visszaküldeni: Pro Sport Agent Kft. - 1147. Budapest Czobor utca 44/A


Fontos, hogy cégünknek nem áll módjában portós, vagy utánvétes csomagot átvenni, ezért a kellemetlenségek elkerülése végett, kérjük, hogy normál belföldi csomagként add fel.

Amennyiben személyesen jössz hozzánk, kérjük, hogy irodánkat a következő időpontokban keresd fel:

H-P: 10:00 ~ 16:00 között!

Ügyfélszolgálat telefonszáma: +36 70 368 4007

Személyes visszahozatal esetén SEM tudunk azonnal, készpénzben visszafizetni árut, a visszavételezési és adatfeldolgozási folyamat miatt.

Az összeget a visszaküldött termékek ellenőrzését követően, banki átutalás formájában, vagy levásárolható ajándékkártyával térítjük meg. Erről kérjük, hogy a visszaküldési űrlapon nyilatkozz!
Kérjük, hogy minden esetben ügyelj arra, hogy a terméket olyan állapotban küldd vissza, ahogy azt te is kaptad!

MENNYI IDŐBE TELIK, MIRE VISSZAKAPOM A PÉNZEMET?

A beérkezett termék ellenőrzését követően, 14 napon belül visszautaljuk az általad megadott bankszámlára a rendelésed összegét.

SÉRÜLT TERMÉK, HOGYAN TUDOK REKLAMÁLNI?

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip.

FIZETNEM KELL A VISSZAKÜLDÉSÉRT?

A termék visszaküldésénél a vevő saját költségen adja fel a csomagot, az általa választott szállítási módszerrel.

MENNYI IDŐM VAN A TERMÉK VISSZAKÜLDÉSÉRE?

A termék kézhezvételét követően 14 nap áll rendelkezésedre, hogy a terméket visszaküldd nekünk. Az alkalmazott elállási jogra vonatkozó feltételeket és további információkat az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) között találod meg.

KAPOK VISSZAIGAZOLÁST ARRÓL, HOGY MEGKAPTÁTOK A VISSZAKÜLDÖTT CSOMAGOM?

Igen, a beérkezést követően a rendelésed "Visszaküldve" állapotot fog kapni, amiről kapsz e-mailben is értesítést.

MILYEN ÚTON KAPOM VISSZA A PÉNZEMET?

A jóváírást mindig azon az úton kapod meg, amilyen fizetési módot választottál. Kártyás fizetés esetén a kártyádhoz tartozó bankszámlára, amiről a Visszaküldési űrlapunkon tudsz nyilatkozni. PayPal fizetés esetén a PayPal számládra küldjük vissza az összeget. Amennyiben Készpénzes utánvéttel fizettél, úgy kérjük, hogy ne feledd el kitölteni a Visszaküldési űrlapunkon található bankszámla adatokat, mivel a jóváírás csak átutalással lehetséges, készpénzben nem tudunk visszatéríteni rendelést!

MILYEN CÍMRE TUDOM VISSZAKÜLDENI A CSOMAGOT?

A visszaküldési címünket megtalálod a Visszaküldési űrlapon. Visszaküldési címünk a következő: A terméket postai úton, vagy személyesen is visszaküldheted nekünk. A csomagot a következő címre tudod visszaküldeni: Pro Sport Agent Kft. - 1147. Budapest Czobor utca 44/A